top of page

Om oss

Naprapatbehandling

NapraSpa Anna

Legitimerad Naprapat Anna Didi

Många människor går idag omkring med mycket ohälsa både fysiskt och psykiskt. De är allmänt trötta och utslitna. I dessa röriga tider har företaget nu utveklat sitt helhetstänk och jobbar nu även mer med inriktning för kropp och själ, genom konsultation, Reki healing, själslig vägledning och avslappning.

Genom naprapatin med sina många behandlingsmetoder kan vi korrigera orsaker till lidande, uppnå en optimal rörelseförmåga och få en bra avslappning. NapraSpa Anna inriktar sig på att förbättra människors hälsa och välbefinnande. Behandlingen kan bestå av flera olika metoder, exempelvis massage, stretching, mobilisering, ergonomi råd, tränings råd och manipulation, men nu också själslig konsultation, och Reiki Healing.

Om du känner att du behöver koppla av, komma ned i varv och samtidigt bli av med stelheten i dina axlar och det onda i din rygg, då är NapraSpa Anna företaget som kan hjälpa just dig.

 
Om NapraSpa Anna

Grundaren av NapraSpa Anna är Anna Didi, 45 år och bosatt i Västerås.

Sedan 1997 har hon jobbat som massös och SPA-terapeut på många olika mottagningar. Bland annat har hon jobbat på Hälsobadet Louise, Kristansborgsbadet och Lögarängsbadet i Västerås. I Stockholm har hon jobbat på Sturebadet Haga och Hasseludden Yasuragi.

Anna har en gedigen utbildning inom Naprapatin. Det hela började 1998 då hon gick Kerstin Florians SPA-terapeututbildning på Sturebadet i Stockholm. I juli 2001 åkte hon till en av Maldivernas lyxöar och arbetade som massös på Soneva Fushi Resort and SPA, en upplevelse full av värdefulla kunskaper och erfarenheter.

Hösten 2002 inledde hon sina studier vid Naprapathögskolan i Stockholm. I juni 2006 tog hon sin examen.

Under 2006 var hon med och startade Vybe Studio som sedan bytte namn till Wellness Studion i Västerås. Där arbetade hon som egenföretagande naprapat, massör och SPA-terapeut. Hon var även anställd som gyminstruktör och Power Plate instruktör.

I september 2007 fick hon sin Naprapat Legitimation och under 2010-2011 har hon genomgått en akupunkturutbildning via AKAB Utbildning AB/SgSS.

Under 2013 har Anna utbildat sig inom Kinesiologitejpning och även börjat med ergonomiföreläsningar ute på företag. I september 2013 flyttade NapraSpa Anna in i nyrenoverade lokaler på Sigurdsgatan 6.

Under 2014 har Anna utbildat sig inom bålträning mammamage.se samt akupunkturbehandlingen Dry needling.

Sedan 2018 jobbar Anna mycket med kost och näringslära samt kostens inverkan på obalanser i kroppen som ligger till grund för ohälsa och dess koppling till sjukdomstillstånd.

Anna har jobbat ideellt med prehab för barn och ungdomar inom innebandy och har coachat ett lag med pojkar födda 06/07 under några år. Hjälper även till med skadehantering inom fotboll för pojkar ungdom.

Drömmen är att få jobba mer med funktionsmedicin och dess koppling till sjukdom och allergier.

Övertygelsen är stor att många människor kan få mer hjälp genom en förändrad kost.

Våra tider förändras och vi lever i en alltmer rörig tillvaro. Detta gör att ett helhetstänk blir allt mer viktigt när det kommer till omvårdnad av människan och att se till både kropp och själ.

Sedan 2021/2022 har Anna kompleterat med mer helhetstänk genom utbildning i energikunskap, själslig vägledning och Reki healing. Allt för att kunna hjälpa så många som möjligt som nu behöver stöd och omvårdnad i dessa tider av stor ohälsa både fysiskt och psykiskt.

image011.jpg

Kontaktuppgifter

Sigurdsgatan 6

721 30 Västerås

info@napraspa.se

0760 - 266 277

Swish: 123 287 5839

bottom of page