För företag

Speciell information för företag

Naprapati behandling är perfekt om ni vill ha friskare personal med bättre hälsa. Detta kommer att minska antalet sjukskrivningar och öka effektiviteten hos personalen. Företagets viktigaste resurs är människan. Varje åtgärd som läggs på personalens välbefinnande är en lönsam investering. Det största hotet mot personalhälsan i dagsläget är monotona arbeten i stilla arbetsställningar som utsätter kroppen för slitage och felbelastning. Även fysiskt ansträngande arbeten som utsätter kroppen för tunga lyft eller påfrestande arbetsställningar sliter på kroppen. Leder och muskler överbelastas och smärta kan uppstå.

Att anlita en naprapat eller massör som kommer till er arbetsplats eller att ni gör ett klinikbesök är ett enkelt sätt att bry sig om de anställda och deras hälsa. NapraSpa Anna kan hjälpa er att bibehålla effektiviteten och produktiviteten i företaget och samtidigt öka de anställdas välbefinnande.

Vanliga hälsobesvär på arbetsplatsen

● Belastningsbesvär i nacke och axlar vilket leder till värk och trötthet
● Musarm med smärta eller domningar i armar och händer.
● Spänningshuvudvärk vilket leder till minskad koncentrationsförmåga
● Ländryggsbesvär
● Knä- och fotledsproblem vid långvarigt stående

Skatteregler

Sedan den 1 januari 2004 gäller nya, generösare skatteregler för friskvård. Flera typer av friskvård har nu blivit helt skattefria för anställda och fullt avdragsgilla för arbetsgivaren när denne står för kostnaden. Massage, akupressur, akupunktur, bindvävsmassage och stresshantering utfört av naprapat hör till de behandlingar som är skattefria och avdragsgilla. Det är också möjligt för arbetsgivaren att subventionera personalens friskvård.

Fri förebyggande behandling och rehabilitering
Personalvårdsförmån, motion och friskvård
iStock_personal6947555Small.jpeg

Kontaktuppgifter

Sigurdsgatan 6

721 30 Västerås

info@napraspa.se

0760 - 266 277

Swish: 123 287 5839